Tromsø's beste burger siden 1991.

Burger er sunt året rundt! Våre deilige burgerbrød innenholder 15% fullkorn og blir bakt daglig av det lokale bakeriet. Vi bruker kjøtt som kommer fra lokale gårder og slaktere. Vi har et bredt utvalg av våre hjemmelagde dressinger som fullfører burgeren. Det er lov å spise mer enn 1!

A picture of the American burger
A picture of fried, burger, landgang, and some other dishes

31

År i drift

68k

Burgere flippet (2021)

79k

Porsjoner fries (2021)
A picture of Burgerman Kvaløya

Vår historie

Vi er en lokal burgerkjede i Tromsø, vårt eventyr startet i 1991 med vår første restaurant på Kvaløya. Vi har for tiden to restauranter i Tromsø som serverer mer enn 20 forskjellige burger kombinasjoner.

Kortreist mat smaker bedre, både for din del og miljøet. Vi bruker lokale produsenter som Tromsø bakeri og Solberg Pettersen, samt miljøvennlige produkter til emballasjen vår.

Vårt mål

Vårt mål er å forbedre burgeren og introdusere en frisk, nytenkende tilnærming av hurtigmaten i Tromsø. Vi brenner for å lage burgere du sent glemmer. Det er nemlig de små detaljene som skiller en vanlig burger fra den beste burgeren.

Vi steker burgerne på en varm grill for å karamellisere og forsegle smakene. Kombinert med våre hjemmelagde dressinger, gjør disse til byens saftigste og mest smakfulle burgerne.

A burger chef chopping vegtables

Bli kjent med oss

Du kan trykke på kortene nedenfor for å finne kontaktinformasjon og våre favoritt burgere!

Verdier som skaper Tromsø's beste burgere

Kjærlighet

Det er mye kjærlighet som går inn i oppskriftene og ikke minst på kjøkkenet.

Smak

Alt fra vår hemmelige blanding av krydder til våre hjemmelagde dressinger sikrer at burgeren din er fullpakket med smak.

Perfeksjon

Når det kommer til å kokkelere er perfeksjon nøkkelen, spesielt når du vil ha perfekt bruning på burgeren for å forsegle smakene.

Deg først!

Utvalget vårt er skreddersydd for å tilfredsstille dine preferanser, enten du har lyst på en sterk, ostete, feit, sunn eller til og med en fruktig burger.

Teamwork

Det hadde vært umulig å lage Tromsø's beste burgere uten å ha det beste laget. Vi har alltid plass til talenter, send oss en mail!

Kvalitet

Ferske grønnsaker, hjemmelaget dressing og kjøtt fra den lokale slakteren pakket inn mellom våre daglige bakte burgerbrød.